Відкритий виховний захід присвіячений 69-й річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників.

28 жовтня 2013 року в Чугуївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 імені І.Ю.Рєпіна були проведені урочисті заходи, присвячені 69 річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників.

В цей день традиційно згадують воїнів, які загинули в боях за визволення України, та населення, яке постраждало від дій фашистських окупантів, вшановують тих, хто повернувся з війни.

На зустріч до школярів прийшли ветеран Великої Вітчизняної війни полковник запасу Філоненко І.Ф., голова первинної ради ветеранів Кайгородова Г.Д.

Учениці 8-А класу Чугунова А. та Авдєєва А. пригадали імена деяких наших співвітчизників, які своєю мужністю і безкорисною любов’ю до Батьківщини, усіма силами, інколи ціною власного життя, наближали день звільнення України від фашистської окупації.

Кайгородова Г.Д. ознайомила учнів з подіями Другої світової війни в Україні та на території нашого краю; розповіла про героїзм народу в боротьбі з ворогом.

Філоненко І.Ф. поділився своїми спогадами про воєнні події, наголосив які біль і страждання, смерть і втрати на наші землі принесла ця війна.

Керівник гуртка військово-патріотичного виховання Фурсова Т.С., яка підготувала даний захід, ставила перед собою мету виховувати почуття патріотизму, любові до своєї землі; усвідомлення уроків життя в процесі нерозривного зв'язку поколінь.

/Files/images/SDC10792.JPG/Files/images/SDC10783.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 62

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.